vaginal discharge

Assalamualaikum smua...sy Nak Tanya ye...anak sy da tujuh Bulan...sy full bf mother...sampai harini period sy blm Mai lagi...but Hari ke hari vaginal discharge sy byk...and kadang2 kluar warna kuning...byk sgt kluar ...kenapa ye...?

3 Balas

Ibu excusive BF selalunya tidak datang haid atas sebab hormon, Vagina discharge itu mungkin ada jangkitan candida yang sangat biasa terjadi kepada ibu mengandung mahupun fully bf. Dapatkan rawatan dari Clinic dapatkan pessary antifungus

Cuba cek dgn doc. Period lps pregnancy ni mmg sometimes keluar x keluar. Ikut badan. However, Blh normalkan semula dgn amalan jamu tertentu.

Sy pn full bf..sthn lbh br period blk..

4y ago

masa period first setahun lebih lepas bersalin tu banyak tak darah keluar sis? saya anak dah dekat 4 bulan tak period lagi. harapnya normal lah.