Period X Mai da 3 Bulan but x hamil

Assalamualaikum mommies smua.. sy anak da setahun...waktu dya umur 7 Bulan period sy mula Mai...and sampai skrg sy fully bf....waktu period Mai...3 Bulan Mai cantik2..regular ja...Lepas Tu...sekali Tu Mai spotting utk 10 Hari...then sampai harini X da period...ingat pregnant check tgk neg...suami dgn sy guna method pancut luar...sampai skrg Kami mmg jaga2...but skrg hal utk sy ialah...Bulan depan akhir...Kami plan utk next anak.....but Sini period pula X regular...risau la...ada tak siapa2 pernah melalui ni and kenapa ye..period blm Mai...#advicepls

1 Balas

biasa la tu sbb fully menyusu mmg period ada dtg ada x dtg sbb hormon. ada kdg2 tak sedar pregnant dah walau tgh menyusu sbb period tk datang