kerap sakit

assalamualaikum and slm sejahtera mothers, semua.. nk tanya, saya kerap sakit, pedih perot bahagian kanan and tulang belakang.. memang macam gitu ke?duduk saya, terpaksa alah bantal untuk keraskan supaya tk sakit. saya pregnant dah 22 weeks.. mohon share semua..

1 Balas

Wsalam.. normal sis.. sbb bby makin mmbesar.. dy akan ambik stiap sdut ruang dlm perut kita mnyebabkan kita sakit mcm2 dan x selesa.. nnti kndungan 8 9 bln lgi lahh merasa.. smpaii x dpt nk tidur huhu... apa2 pun keep strong ye sis.. tp klu sakit tu luar biasa.. better gi jmpa doc..

5y ago

oowh yer.. mmg sakit sangat pedih.. kata kawan2 kerja pon sama, baby cari ruang.. 😊 bersabar sntiasa hari2