Sakit tulang belakang

Hi mommies semua , this is my first pregnant and skarang dah capai 24 weeks , normal ke kerap sesak dada time nak tidur and yg paling tkley control sakit tulang belakang yg macam segugut tu , dia bawak sampai ke bawah perut , sakit dia Ya Allah , Allah je tahu. Normal ke rasa macam ni ? Ada dengar jugak pasal fake contraction , ni salah satu ke ?

1 Balas

sama la sis...tp sy skrg dh 32w....kalau malam mmg ssh nk tdr....sakit blkg tuh xleh nk bwk bincag....tya nurse, dia ckap tuh normal sbb baby mkin membesar

4y ago

thankyou mommies