Sakit tulang rusuk kanan

Normal ke sakit tulang rusuk belah kanan?, bawah breast, lagi2 time duduk .. 25 weeks pregnant.. nk tunduk pon sakit #1stimemom

3 Balas

sy pn alami stat 33week dh sakit tulang rusuk ni dh 34week makin bertambah sakit sbb perut makin mbesar ,tggu 36 ke atas perut dh trun bru ok nurse ckp hri tu

biase tu sbb baby kat atas dan mmbesar..nanti dah hujung2 baby dah makin turun..dah xde sakit rusuk tapi skit ari2 kat pundi kencing plak..hihi

2y ago

Sama mcm sy.. sakit tulg rusuk kanan.. riso jgk tp kire normal tu.. bby mkin mbeso kan..

normal