bayi

Asalamualaikum smua.. sya nak tnya pda ibu2 yg dh brpngalaman pregnant ne.. ibu2 ble rasa ke kpala bayi tngan kaki bayi ktika dlm kndungan?? I mean klu kita sentuh perut kta ble trasa.. sya tkda pngalaman lgi sbb first pregnant..

2 Balas

Sy boleh rasa kaki baby bila kandungan dh masuk 6bln lebih😄. Sbb kaki dia kt ats. Mmg terasa sgt lagi2 klu dia bergerak atau tendang.

5y ago

Mngkin sbb lemak kt perut la kot sis tak trasa kpala baby tu😅hri tu nurse ada ckp kmngkinn baby kt atas..tpi doktor dh scan kta doktor kpala baby kt bawah jga.. and doktor ada ckp baby kecil stu minggu dri usia kndungan..tu yg sya risau tu.. perut sya pn dh 32w masi kcil.. org2 tegur jga knpa perut kcil mcm x pregnnt pn.. tu yg saya tmbh risau tu sis..

boleh.. sy sntuh perut kakak sy.. rase jari2 bby tu.. 🤗