Xthu Pregnet Ke X

Assalamualaikum sis semua... Sy dh delay period 2bln. Last period sy 11 June Tpi smlm sy check upt clear blue negative Knpe yek.. Tpi sy de rasa perut mngelombung mcm belon.. Blh bgi thu x npe mcm ni Sy nk sngt nk de bby.. Kawin dh 6 thun ?

5 Balas

klau clear blue slalunya mmg accurate..lg2 klau dh dua bulan lewat,mmg naik klau pregnant..maybe sis ada mslh hormon ke apa.try la g klinik..sbb sy dlu pon period regular,tp ada skali tu lewat nk dkt dua bulan jugak..mula2 mmg pkir pregnant tp buat upt mmg negatif..dlm smggu lps tu g klinik nk scan,scan pon mmg xde baby.hehe balik klinik tu dlm dua tiga hari lps tu period dtg..so sy assume mslh hormon lah kot..

Sia pernah alami bgini jgak...pernah skali tk dtg haid selama 3bulan tapi bila test upt smua negatif...lpastu minta urut peranakan naik syukur lpastu darah haid kluar..smbil berusaha nak preggy akhirnya slma 2tahun menunggu skg dah msuk 17minggu 😁☺️

Sy cek upt strips pon -ve jgk... Last period 8/6...scan pon xd pape😂😂😂 mungkin kite nie mslh hormon je kottt

Period teratur x? Clear blue paling accurate sbenarnya

5y ago

Mngkn blh pegi klinik utk scan

Ke sy salah test

5y ago

Sis test ms pas bgun pg ke achnr.. 😅✌ke dh tghhri br test? Or ptg??