pregnant or not

Hye semua...my last period 29 May...june xdtng period...sy pegi check dkt klinik kk..result dia negative...knpe ye...ada org pernah mcm sy x...? Risau..

2 Balas

Biasa org da kawen 2bulan x period pun xpe jgk sis.. normal.. tpi klo sis risau,baik consult pakar..

5y ago

Tapi sy dah 2 tahun kawen..xde macam ini..ini la kali pertama...ini bukan pregnant kew...sorry 1st time...

Lpas tu skrg ni mcmna ye sis.. Apa perkembangan sis skrg? Pregnant ke..