Kehamilan

Assalamualaikum.. Sy sekadar nk tanya pendapat.. Sy 1st period 11/6, last period 14/6, agak2 skrg kalau check upt, boleh detect x ye?? Sbb tanda2 pregnant tuu mcm dh ada.. ##ingintahu #pleasehelp

6 Balas

kalau dah ada simptom² mngandung mngkin awal² dh boleh detect hcg tu. saya mengandung sebelum ni sehari sebelum due period dah naik terang warna. Pagi ni sy buat upt test (lewat 3 hari) line pudar je. Saya 1st day last period 4/6 ☺️

10mo ago

simptom2 tuu dh ade.. tp siang td check 1 line jee.. x thu lh mngkin awl lg atau hmmm... doa kn sy yee..

x pasti..ikut nasib.. sesetengah dpt detect, ade yg x.. better tggu ble period delay.. klu x nak tggu, bli upt clear blue digital yg tu high sensitive.. klu gne yg biasa tkot nant x detect lg..

Waalaikumsalam. Period regular ke? Kalau regular dah boleh check. Kalau kira dari 11hb tu dah lebih 28 hari. Kalau betul period regular laa

10mo ago

dh check sis.. tp 1 line..

Kalau period regular, test je takyah fikir banyak insyaAallah ada rezeki

kalo period regular dh leh check tanpa ragu2.. hihihi

10mo ago

sy dh check siang tdi.. tapi 1 line jee..

cuba je.ada rezeki ada ;)