Luahan perasaan

Assalamualaikum, siapa mcm saya berat naik mendadak , nurse da bising suru control mkn Kalau naik lagi minggu depan, mungkin saya akan minum air gula kali kedua 😩

2 Balas

sye la . hahaha 🀣 . da mmg xbole nk buat ape , sbulan skali cek naik . da bnyk kali kne , ade hri tu smpi hri hri pi klinik cek darah tinggi ke x . ckp ngn nurse xkn nk diet , nurse x bgi diet tpi mmg jenis bdn snng naik . otw jga minum air gule kli ke 2 . #30weekss