PERUT MENGERAS

Hi mommies! Nak tanya now 37weeks 4days, perut asyik mengeras. Kadang rasa sampai sempit dada, first baby . Tak ada pengalaman lagi. Tanda lain belum ada lagi cuma perut je dah kerap mengeras & kadang kadang pinggang rasa macam kena senggugut yang masih boleh tahan. Tapi so far pergerakan baby ok. Perlu ke pergi hospital untuk follow up doctor? #firstmom

2 Balas

sy pon ada rasa sakit sampai ke pinggang miss v rasa nk runtuh tunggu juga takut sakit tu lama tp pg sakit sampai petang dh hilang.tu tanda2 juga sis

2y ago

Terima kasih 🥰

dah nak dekat dah masanya tu sis. sis ready2 bag dalam kereta dah ya. kalau ada bloody show, cepat2 pegi hospital. moga Allah mudahkan sis.

2y ago

Terima kasih ✨👍🏻