Rasa keras kt bawah perut

Assalamualaikum mommy2. ni tnya je hari ni sy masuk 15 week 3days..siapa yg ada pengalaman rasa perut mengeras kt bawah??bila tekan rse keras je risau nk tekan kuat2 kot2 tertekan baby..yg keras tu rse baby ke?? tp belum rasa pergerakan lg.. #1st pregnancy xtau sgt..

2 Balas

normal tu sis..nnt bila da besar perut tuu n mengeras lgg kita x keruann😄😄😄

5y ago

Yeke? Ingt kn xnormal.. tp mmg akan rase sakit sikit kn bila mengeras tu kn?? sy pulak risau..kot trjd ape2

Dia mengeras sekejap2 je kan sis

5y ago

Ha'ah sekejap2 je. sbb bru je rsa tu yg jd mcm xselesa + takut ..