pengalaman

Assalamualaikum semua...sya nk tnya la.... mummy2 prnh x...sblm dpt tau mummy prgnt ada x kluar drah...tpi drh nye kuar sikit je n mcm air....

1 Balas

Sy lpas dpt tw pregnant bru deh kluar spotting dlm secalit ja setiap pg...smpai 7hri...pastu bleeding 3...skrg 10week...sy hrp bby sihat membesar ngn sempurna...p hospital doktor akn bg ubt duphaston...ubt kuat rahim

4y ago

Trima ksh ye akak...kita x tau nk tnya sape...nsb akak bls...x dew la rsau sngt....