Dapat vaksin tp pregnant

Assalamualaikum semua...sy pregnant bru 6 minggu. Tiba2 dpt thu temu janji vaksin Sabtu ni 28 /8. So patut ke sy ambil vaksin tu sedang kn sy Lom buka buku pink lagi .ada sesiapa yg thu x..

1 Balas

Waalaikumsalam. Boleh je, klu belum jumpa doktor blh la pergi klinik swasta tny nasihat doktor blh ke tk. Sbb klu kandungan sebelum 12 minggu kena ada saranan doktor. Klu malas, pergi je tmpt vaksin tu, nnt ada jumpa doktor jgk. Blh cerita la klu ada sejarah penyakit apa apa ke, atau ada rasa was-was dgn vaksin ke. Buku pink pun tk semua tny, cuma inform mengandung berapa minggu dah cukup.