Janji temu vaksin

Kandungan saya dah 16 minggu sekarang, So boleh tak saya ambil vaksin? Saya dah dapat tarikh vaksin 30/8 ni. #ingintahu #pleasehelp

14 Balas

boleh sis. paling awal latest guideline 12w boleh dh. jgn ragu2. kita ccuk vaksin, anak dpt antibodi. jgn lupa bawak buku pink n ic. ☺️ double mask, sanitizer n pen sndiri jgak.

boleh sis. saya dah complete vaksin. jgn lupa bawa pen sendiri ye. lepas vaksin kena quarantine dlm rumah 14 hari sbb immune system kte masih rendah lg.

boleh.. saya 16 weeks dh amik vaksin dos pertama.. 6/9 nnty bru amik second dos pulak..

saya bsok kna pi vaksin , kndungan baru masuk 10week boleh ke vaksin ?

3y ago

sy pun mcm awak..dpt temujanji vaksin masa 10w haritu..sy tanya doktor dulu,doktor kata boleh..so sy pergi je ppv amek vaksin..pfizer

boleh..jangan lupa bawak buku pink ya. semoga dipermudahkan ☺️

sy 14mgu... dh cucuk dose 1.. alhamdulillah.... jgn takut ya..

boleh. bawa sekali buku pink nanti mse hadir ke PPV utk vaksin

boleh sis.selepas 14w dah boleh.semoga dipermudahkan 🥰

sy pun esok dpt vaksin kandungan sy pun dh 14 weeks

saya 13week dh vaksin bape ari lps