Kandungan Tak Jadi ?

Assalamualaikum semua... Saya baru balik dari hspital serdang.. Bermulanya crita.. pagi tdi slepas breakfast sy tidor.. then trase ade something kuar n mgalir dri kmaluan sy.. tgk2 darah... pnye mgelabah p klinik swasta dlu.. scan xnmpk apa2.. then doktor kata xbole kata apa mgenai darah tu.. dia suruh tnggu jgak ag 2mnggu.. skrg kandungan sy 6weeks... xpuas ati sbb nk.thu gugur ke ape ke.. p hsptal srdang... dia scan atas dan bawah xnmpk apa2 langsung.. kamera melalui bawah pon xnmpk apa2.kantung pon xnmpk.. ingt hamil luar rahim tp xnjgak nmpk apa2.. so dia ckp kandungan xjadi.. sbb darah trun mcm darah period.. kejap ade kejap tak.. tp sakit tuh xde.. cume cramp je seblah kanan.. 17/7 dia suh datang balik nak scan.. tak thu scan ntok apa.. sma ada untok tgk kandungan atau darah kguguran... sy mntak jasa baik puan2 sis2 semua doakan sy dan kandungan sy baik2.. mana tahu dgn doa2 ???kalian semua dan keajaiban kuasa Allah bole nmpk kantung atau kandungan sy masih ada... hope sgt.. lama sgt dah tnggu after 11 years... ??

59 Balas

Mudah mudahan semua dipermudahkan..Aamiin..dan puan kena bykkan berdoa ye..semoga ada sinar..Aamiin

Byakkn mkn kurma sis di awal pregnant ni,kurma dgn izin Dia ley kuatkn rahim n elak morning sickness blaku

5y ago

Tuh laa..mudah2an kan sis.. amin...

insyaALLAH, ada rezeki sis. doa yang baik baik yeaa. semoga semuanya dipermudahkan. Tabahkan hati sis

5y ago

Insya'allah.. amin...

Semoga sis sihat selalu dan dilindungi oleh Allah SWT selalu.. Semoga Ada rezeki yg terbaik untuk sis

5y ago

Amin... thanks ya sis...

semoga dipermudahkan segala urusan ye .. insya Allah allah ada rezeki tu untuk awakk 💕🙂 ..

InsyAllah saya dah dua kali merasa pengalaman macam sis. InsyAlllah kita sentiasa bersangka baik

5y ago

Hmm..tkpe laa.. dah tkde rzeki..kena redha...

Allah sis. Semoga kandungan sis menjadi. Doa yang baik baik sis. Always positif ya.

5y ago

Itu laa... smoga ada kuasa kebesaran allah... insya'allah.. amin..

Sabar ye sis. Banyakkan berdoa. Jangan stress ye. Semoga sis Dan baby selamat & sihat.

5y ago

Thanks sis.. insya'allah.. amin..

InsyaAllah saya doakan sis!!! Semua akan ok InsyaAllah. Fikir baik2 sis. Hugs*

5y ago

Ya allah..thanks yaa awk... 😘

Smoga dpermudahkan segala urusan sis.. Dan janin sis dlm keadaan yg baik2 sja