Positif atau negatif

Hi ada tak sesiapa yg ade exprience mcm saya, 3minggu lps g klnik checkup dan buat upt+ dan scan dktr nmpk mcm ade kntung dlm 5weeks, Seminggu lpstu keluar darah spotting, xde kluar apa2 cuma darah lendir mcm tu, Trs g klnik semula, scan smula dktr kata dh xnmpk kntung, tp pikir mungkin sbb bdn berisi jd xnmpk, lpstu scan semula seminggu lpstu masih xnmpk kntung dan kena refer hospital, pergi bhgian emergency dktr ckp dh conplete miscarriage sbb xde apa apa dlm rahim dia scan, nk kata ektopik pun xde. Cuma dia kata mcm ade cyst, jd diorg refer sy bhgian o&g, g sana diorg scan smula sbb takcaya yg gugur sbb takde bukti dan diorg risau mungkin ektopik. Diorg buatlaa scan tvs yg ikt bwh tu, dktr pakar ckp nampak kantung dalam 5weeks, soalan saya ada xmommies yg mcm saya. Prgnant ke x ye, hari ni sy buat upt dah negetif. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

kalau doktor pakar ckp ada kantung, mungkin sis pregnant.. 5 weeks masih terlalu kecil. tnggu 2 minggu sis buat upt lg..

11mo ago

bedrest n follow sahaja appoimnt sis..jalan terbaik,ada rezeki sis tu😊