kluar dubur

Msa buang air bsar, trasa kluar benjolan. Dah hbis pantang dh. Msa buang air bsar sy mncgkung. Trasa ada bnjolan di dubur. Apa tu? Risau kalau2 pranakan jatuh. Apa tnda2 pranakan jatuh. Nk jolok ngn jari rsa tp xbrani

8 Balas

Tue buasir... mcm sy masa mengandung anak kedua.. preggy 7 bulan kena buasir.. seksa sgt macam2 cuba.. masa bersalin, teran sekali keluar buasir.. lepas tu ada yg suggest shaklee.. alhamdulillah ok... skrg preggy anak ketiga 6 bulan, buasir masib ada tapi terkawal sbb awal2 dh amal shaklee.. klau sis nak.cuba boleh message saya.. sy boleh terangkan

biasanye klu kluar benjolan atau isi pd lubung dubur tu buasir sis..bkn peranakan..peranakan melalui miss v..mb sis teran terlalu kuat kot msa mbuang tu..apa pn better sis p check klinik utk kpastian

4y ago

Seram pula sya sis.. Mmg slalu blaku pd ibu2 ka sis..

Better check klinik/hospital sis. Kawan saya lebih kurg mcm ni hari tu, dia rasa mcm ade daging tkeluar. Xpasal2 kna operate lepas 2months.. Harapnya sis ok..

tu buasir sis . bole dpt kn ubt d klinik . bgtau sis ad buasir n da trkeluar dri lubg buntot tu . nt doc akn bg ubt yg sesuai

Buasir tu..better sis g klnik..nti doc bg ubat sapu

Nak jadi buasir tu sis

Buasir tu sis

Buasir kot..