Ubat utk keluarkan kantung yg dh kosong

Assalamualaikum semua..maaf nk bertanya..ad x siapa² yg ad pengalaman kantung yg kosong n gugur sndri..sblm tu dh g hospital n doc bg tmph 2 minggu utk kantung gugur sndri klu x gugur jg nk cuci..ad ubat x nk bg kantung tu gugur sndri?..tlng Sy sbb ni first time jd cm ni..takut nnt k e cuci sbb xde tanda² kantung nk gugur sndri..😖😖😖

2 Balas

Try bnykkn berjln spnjg tmpoh 2w tu…klau ubat xpasti, xberani la tkut jdi lain plk..

5mo ago

Baik Sis ..terima kasih