Minum air gula

Hi, Assalamualaikum, semua, Lepas minum air gula,boleh tak kita makan buah, untuk elakkan mual, Sya besok kena minum air gula, Malam ni berpuasa start dri pukul 10 Smpai pukul 8 pagi.

5 Balas

Saya minum sekali teguk. Lepas 5minit mmg berpeluh rasa nak pengsan. Nak pulak kk saya tak buka aircond. Panas teruk dalam tu. Dengan kena jumpa dr lgi, kena jumpa nurse lagi. Rasa nak muntah sgt. Tapi saya bau sikit minyak angin. Boleh la lega sikit

10mo ago

Awk sedut minyak angin ape? Saya pun nnt nk bawak minyak angin.