Paranoid tentang air gula

Assalamualaikum ibu2 gojes, kemarin sya ada temujanji untuk minum air gula dan ambil darah sbyk 2 kali.. Byk yg saya baca tntang minum air gula dan buatkan saya takut untuk minum.. Start puasa pukul 10pm dan esoknya minum air gula pukul 8am.. Sya puasa x minum air langsung smpai slepas minum air gula..🤣 Untuk ibu2 yg first time mcm saya, jgn paranoid minum air gula ya.. Tidak sburuk yg kita baca dan rasanya mcm minum air sirap 😅 Alhamdulillah x sangkut gdm 🥰 sblum puasa mkn buah epal dan buah oren ya #secondbaby

1 Balas

hehehe ramai takut bila kena minum air gula. sy pun sama jugak dulu, tapi bila dapat minum, sedap jugak rasa air oren 😂 2x minum tak sangkut

2y ago

Alhamdulillah gojes mommy 🥰 btul tu rasanya x sperti yg kita baca 😅