Minum air gula

Hi, Assalamualaikum, semua, Lepas minum air gula,boleh tak kita makan buah, untuk elakkan mual, Sya besok kena minum air gula, Malam ni berpuasa start dri pukul 10 Smpai pukul 8 pagi.

5 Balas

xboleh makan apa².. mcm nurse tempat sy dia bg mnum air masak skit kalau nak. tp sy xminum pun. tgu je smpai 2jm baru lpas tu makan. ada org boleh minum skali tguk. ikut pd diri awk. ms minum kena tenang je pkir macam mnum air biasa. smbil mnum dlm hati zikir je. insya Allah dpermudahkan.

11mo ago

terima kasih