lewat period

Assalamualaikum semua..ada x yg mcm sy..dh lewat period 5 hari dn ingt nk tggu semggu baru nk check upt haa tp tiba2 dh period..

25 Balas

saya pon cmtu.. lewat 16hari, bila ckp nk check keesokan harinya.. pg nak check tgok period.. kecewa kejap. bila TTC, time nak period tu mmg gelabah lain mcm.. berharap nak anak tapi blm rezeki..

pernah la jugak mcm ni..piyed lewat dlm dua mggu cmtu,pstu eksaited beli upt..baru je nk test,eh dh kluar piyed dah.huhu smpai mnangis2 kecewanya rasa..tp bulan dpn tu alhamdulillah preggy betul2..

saya pun pernah macamtu . memang bukan tanda pregnant sebab dah keluar darah period . maybe perubahan hormon dalam badan . be positive k sis 🤗. inshaa allah ada rezeki pada masa akan dtg .

Lepas hbis period, selang sehari mesti bersama.. buat dlm 2minggu.. sbb tu masa subur kita..

Sama.. dulu sy selalu macam tu. Period tak teratur.. kadang lewat sampai 10ari😅

Sy dlu 7hari lewat. Esok nye konon nk cek skali dh period. Kecewa sikit la😂

Biasa. InsyaAllah moga ada rezeki puan satu hari nnt amin.

Jgn putus asa..usha kosisten mkn asid folid. InshaAllah

Saya pernah lewat period hampir dua minggu, tapi tak pregnant

5y ago

sya pun.. 2 mnggu lewat. tp -ve.

Sy biasa x dtg period sbln br cek..xnk mengharap sgt..