tips hilangkan migrain

salam semua. isteri sy hamil masuk bulan ke 2 dan kerap migrain. tengah tidur pun boleh bangun sebab migrain. ada tips utk hilangkan sakit migrain? terima kasih.

2 Balas

Pastikan isteri dapat rehat secukupnya. Jangan bagi buat kerja berat dan memenatkan. Biasanya migrain sbb tknan drh tggi. Apapun nt kalau teruk sgt consult dgn doc. Nt dia akan bagi ubt yg sesuai utk ibu hamil. ☺

boleh cuba mkn buah jambu sekaligus 2 biji..dgn sy insyaalah menjadi..semoga menjadi juga dgn isteri encik..