Terminum air gas

Assalamualaikum semua sy tak tahu saya hamil.. saya minum air gas (pepsi) semasa makan di 4 fingers .. saya susah hati sgt2 .. bahaya ke tak ye ... Sy try test sampi 3 upt ... Sbb nak double confirm.. susah hati saya .. menyesal rasanya

Terminum air gas
35 Balas

saya lepas je kawen mmg dah tksentuh air gas . sbb saya takut saya pregnant and saya tksedar saya pregnant . disebabkan period saya takteratur

insyaAllah..xda apa..mama jgn risau ya...kita x tahu...sy pun sblm tau mgandung minum pepsi sbb mkn kfc😂 alhamdulillah dh tau ni trus x minum dh

1y ago

betul2 kita tak tahu .. klau tahu kita jaga betul2 huhu

saya tak tahu tengh pregnant 3 bulan , hari hari minum air coke dgn strawberry merinda tu😅 skarang dh 39week baby tak nak keluar pulak

saya minum gak dalam sehari tu maxima 2-3 cawan kecik je... alhamdulillah takda pape...ikut ats bdn mommy ye...jngnla sampai berbotol...

saya ms blm tahu mengandung jgn ckp air gas berbotol.nenas muda pun saya makan.ms tahu mengandung kandungan saya dh 4bln.

1y ago

saya period setiap bulan xtentu kdng awl kdng lwt tu yg sy x rasa sy mengandung.yg bt sy cek upt bila payudara sy rasa berdenyut mcm ada bdk menyusu.ni kndngn sy yg ke3.lps 16thn x mengandung.sy sendiri x prcy yg sy mengandung lg sbb selama 16thn sy xprnh merancang pun.

dh terang ni .. Insya-Allah tiapa apa2 .. dulu first pregnancy sy pun terminum separuh botol coke sblum sy tahu sedang hamil .

saya awal2 pregnant minum air coke sebotol besar sbb craving sangat2. alhamdulillah takde apa2. atas diri masing2 jugak

Ikut badan.. saya dlu gastrik terus klu minum. Dah beranak herlockkkkk saya bedal air gas😝

Saya da pregnant pun curi2 minum.. Alhamdulillah baby ok je.. Da selamat beranak raya kedua hahaha

1y ago

wahh baby rayaaaa... mesti comel sgt2 selamat berpantang ibuuu.. terima kasih ya kongsi pngalaman... lega sikit hati ni dengar

Boleh je minum. Tak ada masalah pun. Jangan stress sangat