Confused For The First Baby

Assalamualaikum . Hi semua , sy nk tanya . Saya last period 31/8 . Bulan 9 tk period . Awal mggu bulan 10 rasa loya loya . Semalam 9.10 sy bru check pregnancy test . Resultnya sy mengandung . Kalau nk pergi KK double confirm , nak cakap apa ya ? Confused sebab takot kne mrah dengan nurse nurse ?

7 Balas

W'salam.. 8 weeks pregnant dah boleh ke klinik untuk buka buku pink dan buat check up.. cuma bawa tester Upt yang sis check positive tu, salinan i/c & sijil nikah dan bawa suami sekali utk saringan HIV test. tu yg saya buat utk 1st check up hr tu di KK