Bersalin

Assalamualaikum semua.. Sy nak tnya skrg untuk bersalin di hospital government kne ikut area jgk ke atau boleh mna2.. Cth.. Sy duduk di bndr mahkota cheras nk bersalin di ampang. Boleh ke?

1 Balas

Tak sure bole ke tak...sebb sya area shah alam, tpi haritu ad bleeding so saya pegi hospital selayang, but kne bebel dgn nurse...katenye skrg kne ikot area mana awk dduk, and die siap pesan lgi klau leps ni jdi ape2 tk boleh dtg selayang...dy suruh sya pegi hospital shah alam jugak...so nk tknk leps ni kne pegi hospital S.A jugak la...😫