Masalah Keputihan

Assalamualaikum semua.. Sy ingin bertanya.. Kandungan sy sudah masuk 37w..sy mempunyai masalah keputihan Dr awl kehamilan sehingga sekarang. Lately ni keputihan sy semakin bnyk.. Merisau kn sy adakah keputihan ini akan berterusan sehingga sy lepas bersalin? . Kerana sy risau dia akan memberi kesan kepada luka jahitan sy bersalin nt.. Keputihan sy agak gatal.. Sy harap dpt perkongsian drp semua yg membaca ya.. Terima kasih..

2 Balas

Sama sis. Keputihan sy byk. Tmbah kalau sy aktif berjalan. Wrne putih kekuningan. Tp xgatal. Cuma byk.. Ubat msuk ikut vagina on dh 2 kali msuk. Tp mcm ad je balik lps pkai tu. Dktor dh amik swab sample. Kua result candida albicans. Bukan gbs.. Tp tu la tkot jgk infection mse delivery nnty. Sy 36 weeks 4 hari

4y ago

Sama la sy.. Sy pon risau jugak ni.. Paling bnyk waktu sy bgon tido n aktif berjalan juga

Pernah refer dgn doc tak ?

4y ago

Sama2 🤗🤗