Ni subur ke ?

Assalamualaikum semua sis yg berpengalaman , hari tu saya dpt peak ovulation masa CD23 skrg saya DPO10 saya dpt balik positive ovulation mcm dkt bawah ni boleh jadi saya subur balik ke? @ hari tu bukan ovulation pon? yg bawah sekali tu yg hari ni punya

Ni subur ke ?
1 Balas

cuba upt pulak . mana lah tahu kalini rezeki . InShaAllah dipermudahkan

1y ago

Dah sis🫰🏼 harap ada rezeki saya line kabur sangat baru lagi mungkin semoga ada rezeki di bulan ramadhan ni aminn