Ovulation

Assalamualaikum pejuang 2garis ...#seriusnanya Ovulation yg ke 23 hari .. last dah guna opk nie .. semua samar yg nie last beli mahal cikit dari sebelum nie .. yg nie dah betul subur kha mohon bantuan terimakasih 😭

Ovulation
6 Balas

Tgk dgn mata kasar sndri je sis klu sblum ni kabur n samar n tba2 dpt line lg terang sblum ni bd je.. sbb sy sblum ni pn pkai opk kecik halus tu smuanye naik smar je.. bila naik terang sikit sy antam je bd n Alhamdulilah msa tu lekat.. sy ada tnya kt sni tpi smue org komen opk sy msih negatif tp sy bd syukur rezeki😊

1y ago

yaa sis sblum nie Samar tapi guna opk brand lain

yg nak mngandung bole try eblady ipar saya sndri mnum skrg dah mngandung , bole PM saya 01136233691

kalau sya tak percaya ni.. sy lebi percaya tgok egg white yg kluar.. 😭

mg dpmudahkan segalanya amiin

mcm +ve..happy bd :)

1y ago

Alhamdulillah hrp ada rezeki

mcm positif

1y ago

hrapla