31week

Assalamualaikum semua,, selamat petang....hari tu 31/7 pergi klinik,,masa tu hb drop sangat 9.2 je..JD skrg ni saya dah di sahkan Anemia,,klu dalam seminggu ni pun tak ok hb, kena cucuk punggung lha jawabnya,,,kalau sampai drop hb memang doctor suruh ambik najis k hantar g makmal???

1 Balas

Ya sis. Hr tu sy kena suruh tapi sy x buat 😅😅 sy masih simpan bekas yg sepatutnya dihantar ke makmal sampai skrg. Nsb baik hb atas 10. Tapi tetapkan disahkan anemia sb x sampai 11

5y ago

Yakah sis,,,mcm² lha skrg NIE,,