Placenta Previa

Assalamualaikum semua , saya sekarang kena stay di hospital sampai bersalin disebabkan masalah placenta previa stage 3. Saya dah stay kat sini since 27 Ogos . Saya bleeding teruk waktu kandungan 29 weeks , sekarang saya dah nak masuk 30 weeks . Saya akan bersalin secara czer . Mommies diluar sana yang tahu ada masalah uri dibawah diawal kandungan , tolong lah jangan banyak bergerak dan bed rest . Disebabkan saya degil dan suka ke sana ke sini , 26 Ogos jam 9.30pm , darah keluar secara tiba tiba sewaktu saya tengah baring , tanpa ada rasa sakit . Banyak nya darah mcm air yang mengalir tanpa henti . Jadi , mommies semua tolong doakan saya dengan baby selamat dan sihat ya ❤️❤️. Anak first saya ni .

23 Balas

waalaikummussalam...semoga allah permudahkan segala urusan adik...sis pernah mengalaminya semasa hamil anak yg no 3 dulu..masa tu usia kandungan 32 minggu..jadi kena duk hospital sampai besalin..alhamdulilah...sekarang anak sis da 11 tahun...sekarang ni pun tengah prengnent..kena oprete jugak...sebb baby songsang

waalaikumussalam..sabar byk2. positif .. InshaAllah semoga Allah permudahkan segalanya

Semoga ibu dan baby selamat.. InsyaAllah selamat sbb pantauan ketat di hospital

waalaikumsalam, smoga sis n bby selamat n smoga Allah permudahkn utk sis. TC

semoga ibu dan anak selamat Insyallah..baca doa nabi yunus sis bnyk2

Moga mummy n baby sihat2 dan dilindungi Allah.. aminn. 💖

semoga dipermudahkan segala urusan dan selamat bersalin

Semoga selamat bersalin sis semoga baby sihat.. Aamiin

Stay safe! Ameen May your baby Fine too❤️❤️

waalaikummussalam.. semoga d permudahkn urusan