Period

Assalamualaikum semua, saya nak tanya. Saya masih menyusu badan anak saya yang berumur 8 bulan. Selepas dua bulan bersalin darah saya keluar dengan banyak dan berketul. Selepas jumpa doktor, tiada apa yang serious seperti fibroid atau cyst. Dan period saya lancar macam sebelum ni seminggu. Tapi minggu ni dah hampir 3 minggu saya ada period n baru hari ada keluar darah ketul yang banyak. Adakah ini perkara biasa untuk ibu yang menyusu badan? Atau ni dah tahap serious? Pleaseeee help me ?

2 Balas

Kalau xyakin boleh jumpa doc n check puan...psl period ni setiap org xsama kadar hormonnya😊