Bila period selepas bersalin

Hi Mommies semua. Saya tetibe rasa nak demam, n badan rasa sakit2. Pagi ni tengok ada darah. Rasa nak period. I dlm 2 bulan selepas bersalin. Nak tanya, memang akan deman, n sakit2 ke bila first time period selepas bersalin. Walaupun ni anak no 4, serious dah x ingat yang dulu2 mcm mana 😅

1 Balas

normal tu sis kadang sya pun mcm tu time nak period rasa seram sejuk mcm nak demam sakit kepala bagai,bulan depannya ok plak🤭..kadang kita tak cukup rehat penat maklum lah ank dah 4 sama lah kita pun ank dah 4 jugak😍...nak2 dah lama tak beranak kecik terkejar2 buat kerja kan badan tak rest sgt..