Period .

Saya bersalin czer , anak skrg dh 7bulan masih menyusu badan . Hari ni ada darah keluar . Period ke ? Selalunya kalau bersalin czer period bila ya ?

1 Balas

Saya czer.. Lps hbs darah nifas.. Saya period mcm biasa tiap bulan.. Tapi x bnyk mcm sebelum kahwin dlu.. Huhu.. Tapi lps ank 7 bulan.. Period saya stop.. Smpai lh dia umur setahun.. Period dtg balik.. Dkt 6 bulan juga x period.. Mungkin sebab saya ambil depo juga.. Dan saya bf kn ank.. Ni ank dh setahun 3 bulan..