Pertanyaan

Bulan 1 baruni saya ada keluar mcm ketul tapi bukan ketulan darah kotor senggugut ,, ketul dia mcm lain .. jadi saya nakkan kepastian sama ada ini ketulan keguguran atau darah period biasa,, sebab masa nak kluar ketul ni sakit saya lebih sakit sangat dari sakit senggugut sampai berpeluh berkeringat,, n lpas kluar ketul camni darah period saya esokkan hari tu pon dah stop.. jadi adakah ini keguguran tahap awal atau darah period biasa???

Pertanyaan
6 Balas

kalau bgi sy ni gugur..sbb sy gugur hritu mmng kluar mcm ni..tmbh skli ngn sakitt perutt yg teramatt..

keguguran ni bgni la sy tahun lalu bulan 7, sakit dia lain btl dri sengugut..

Maaf tanya sis macam mana ya skg? Saya pon mcm sis jugak ada keluar mcm ni

Kena refer doktor untuk pemeriksaan lanjut. Tunjuk kat doktor gambar ni.

ni cm keguguran tapi apa pa pun kena cek dulu p doktor

ini mcm gugur ,, keluar mcm kulit ayam ..