PREGNANT KE?

Assalamualaikum semua. Saya nak minta pandangan korg. Kalau samar macam ni pregnant ke? Last period 3.1.23 haritu. Saya test sebab rasa mual dan x sihat badan

PREGNANT KE?
13 Balas

sy rasa sis pregnant.. sy pun samar mcm tu bulan 10 tahun lalu.. 2hari lepas tu sy cek balik makin samar . then sy cek lg lepas seminggu. Alhamdulillah line dh nmpk jelas.. skrng sy dh 20weeks🥰 yg penting sis tngk line dlm masa 5minit je lepas tu jngn tngk lagi.. and sis try beli yg lebih accurate lebih sensitif..

1y ago

ok baik.