Keguguran??

Assalamualaikum semua, saya disahkan keguguran anak pertama saya yang saya menanti selama dua tahun. makin lama hati ni rasa tak kuat. saya tak sangka saya berpantang sebelum ni tengok kakak berpantang bersalin je. tak apa lah kalau Allah dah tertulis ini jalan yang Allah bagi, kena terima dengan hati yang terbuka. terima kasih mommy2 semua selalu bagi tips & membantu saya bila saya tak tahu apa pantang larang ketika mengandung. semoga kandungan ibu2 semua sihat ye❤️ semoga hari akan datang bertemu lagi?? terima kasih❤️

Keguguran??
57 Balas

Salam takziah sis.. Semoga sis sabar, tabah dan redha dgn ujian ini.. Sis juga patut bersyukur kerana sikecil sis sedang menunggu sis dipintu syurga. Alhamdulillah sis.. Saya pun pernah rasa apa yg sis rasa.. Dan menunggu selama 10 tahun utk kandungan yg ke2 ni.. Dgn doa smoga kandungan ini sihat dan selamat dilahirkan.. Sis bersabar ye.. Allah akan bagi pada masa yg tepat.. InsyaAllah.. Berdoa dan berusaha ye sis.. Jgn putus asa berharap..