ibu nak tidur tak jadi tidur.

assalamualaikum semua. pengalaman berpantang anak sulung harini ke 26 alhamdulillah . mengantuk bila anak tiba2 menangis @ nak susu @ terjaga tidur...tapi bila anak dah tidur ,mata mama terus bukak luas tak jadi tidur .ada tak ibu2 macam saya juga hehehe

2 Balas

Haha. Saya paksa diri tidur jam 11 pagi at least ada tidur siang. Masa kita menyusu memang rasa mengantuk sebab ada hormon tenang dikeluarkan semasa menyusukan anak. Tu yg tenang sampai tertidur. hihi Awak cuba elakkan screen time bila baring/ rehat / nak tidur. Makan kenyang

haha sama macam saya time anak tidur la baru nak belek2 hp sampai tak jadi tidur