Tumpang Checkup

Assalamualaikum semua. Nak tanya boleh ke kalau kita tumpang checkup dekat KK lain? Contoh tiap bulan checkup dekat klang tapi tarikh tuk checkup seterusnya berada di melaka. Kalau boleh perlu ke call KK klang inform yg kita tumpang checkup dekat melaka?

5 Balas

Boleh. Call klinik tmpt puan check up..bagi tau nak tumpang klinik (kat area tmpt tumpang) nanti nurse akan call klinik tu

5y ago

Okay nnti saya call KK klang tu inform dulu. Thank you ?

Blh je .jnji inform kk.. bg memudahkn urusan mereka ?✌

5y ago

Baik thank you ?

Boleh puan

5y ago

Sama²?

Boleh je.

5y ago

Okay thank you ?

Boleh sis. Saya selalu check up KK Bera, Pahang. Tp ada sekali tu saya terpaksa tumpang check up kat KK Sepang sbb saya kat rumah kakak saya. Say cuma inform nurse bertugas. Nnt KK Sepang akan update semua info dlm buku pink kita, including tarikh next check up. Actually tumpang check up ni boleh je buat kat klinik swasta pon, cuma better ke kk sbb diorg lg detail. Cakap je kata nak tumpang check up. Kalau boleh, call dulu kk yg kita nak tumpang tu.. Tanya samada boleh walk in or kene set appointment.

5y ago

Okay faham. Thank you ?