Serah diri esok [ 27/11 ] 39week 5Day Due date [28/11]

Assalamualaikum ibu2 semua. Harini saya dah 39 minggu 5 hari..esok dah kena serah diri .due date 28/11 .mohon doakan saya Nur Hazwani binti kamarulzaman dipermudahkan segala urusan bersalin dalam masa terdekat ni tanpa koyak dan jahit, selamat dan sihat buat ibu dan baby..Aamiin ya Rabbal alamin 🤲🏻🤲🏻 Doakan saya . Lebih 40 orang yang doa , InshaAllah dimakbulkan . Saya juga doakan semoga ibu² yang menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin , selamat ibu & anak 😘 Yang masih belum diberikan zuriat akan diberikan zuriat kelak In shaa Allah .. Amin ya Mujib . Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua. In shaa Allah .. 🤲🏻🤲🏻 ‎لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼🥰 #firstbaby #firstmom

10 Balas

Aamiin ya Allah.. saya pon 30/11 nie dah kena serah diri di hospital sbb gdm kan.. Semoga urusan kita semua dipermudahkan.. Aamiin

1y ago

normal .baby 3.1kg.bby girl.. hehe.. slmt kuar wad dah smlm ..alhamdulilah..tp bby pulak kuning sikit..

Semoga dipermudahkan urusan sis jugak. Kita pon da overdue. Ahad ni last kena serah diri kalau xde turun tanda 😭

1y ago

yeke..smoga dipermudahkan utk sis ye..overdue risau gak tu.. sy dah slmt kuar wad smlm ..bby kuning pulak sikit..

mg slmt smua nya dan dpmudahkan segalanya..Allahuma aamiin.Ya Mujib❤️

1y ago

most welcome 😉

Sama saya due 28/11 . Tapi serah diri 4/12 . Terpaksa induced 😣

1y ago

aminn..ni pun msih kat wad lagi..baby x kencing pulakk..

amin ya Rabbal.. semoga awak dipermudahkan bersalin nanti

1y ago

doakan saya agar dipermudahkan segala urusan bersalin 13/12

amin inshaAllah semoga awak dipermudahkan bersalin nanti.

1y ago

aminn..thnks ..sy da slmt bsalin smlm..alhmdullilah..

smoga dpmdahkan n bjln dgn lancar ...in sya allah

lps serah diri tu baru ada rasa sakit ke sis?

1y ago

ade rsa.tp sikit..siap boleh bjln² kt wad..x lama lps cek bukaan tu boleh tahan dia pnye sakit..tau² dah 4cm..

sya due 28/11 tpi melahirkn ank 12/11

1y ago

eyaaa sis

bersalin normal ke sis

1y ago

normal sis..ni dah slmt kuar wad..