saya nak tahu

Assalamualaikum semua kepada ibu-ibu sekalian ....saya nak story sikit saya dah tak datang bulan masuk 2 bulan dah.Tapi dalam 2 3 Hari nie saya selalu sakit kepala ,belakang badan saya jadi lenguh nak Rasa loya pon Ada muntah Pon Ada .Kalau Bab makan kadang2 lalu kadang2 tak.Lepastu saya Cepat penat lenguh2 badan.Saya dah buat urine test dekat rumah 3 Kali tpi tak de tanda2 saya Hamil.Mak saya bagi advice sruh saya buat ujian darah atau pun scan perut ... Saya nak Minta pendapat anda semua Yang Ada pengalaman .terima kasih

5 Balas

Pd pngalaman sy...Kkdang ia cuma hormon sis . Sebb badan terlalu letih..tp tkpe try tgok bulan ni.. buat senaman sikit dan amalkan mknan yg sihat.. klo mmg mngndung..syukur bby fpt nutrisi yg baik..gudluck💕💕

Makan acid folic..simptom sy pun mcm awk juga..alhamdulillah +ve

betul ckp mak awak.. baik g scan..

pergi klinik untuk kepastian :)

Check UPT again please