luka lubang dubur

assalamualaikum semua ibu2,ada sesiapa yg pernah ka lubang pantat tiba2 ada luka? baby sya bru 9hari tiba2 ada luka dilubang pantat dia risau sya dia kurang berak mungkin effect luka tu..ada yg tau ka ubat2 untuk luka tu sya takut nti melarat kesian ank sya rasa mcm mau nangis tengok luka tu..mcm mna boleh luka padahal baby baru ja 9hari najis pun lembut mcm mna boleh luka ya??

1 Balas

better puan bwk ank g klnik mntk doc chck tu lg better..jgn bia2 kan. tkut nti ada infection