pengalaman ibu2.. boleh bersalin normal tak....

Assalamualaikum semua ibu2.. sape ada pengalaman.. dpt bersalin normal setelah anak terdahulu cser. Usia kandungan sy dh 27minggu. Anak kedua dah nak masuk 5 tahun dan sy bersalin cser sbb baby besar.. so kali ne ada harapan tak nak normal.. sbb anak sulung bersalin normal dan berusia 7thn.. sy buat detail scan dokter ada ckp potensi nak normal 90% sbb laluan dah ada dan xde halangan.. ape pengalaman ibu2

1 Balas

waalaikumusalam hai sis. in Shaa Allah boleh sis..contoh mcm kwn sy baru je lps.brsalin normal.. sblm ni kwn sy bsalin czer .. in Shaa Allah ..semoga dprmudahkn urusan sis ya 😊

3y ago

terima kasih syafiqah