38week, tak sabar nak jumpa bby

Hari ni dah 38week.. masih xde tanda tanda nak keluar.. checkup khamis lps dokter ckp if x keluar lg.. jumaat dpn 5/3 nak induce balloon. Susah hati pk bila nak induce. Doa doakan sy bby nak keluar minggu ne.. sbb sy dh ada pengalaman bersalin normal dan cser, kalau boleh xnak cser sbb berpantang sendiri tanpa mak. 😔 pkp ne mak xboleh dtg.. dan xnak stress.. tkt bby pun stress.. tambahan plak dpt tahu adik dan sepupu pun dh bersalin harini.. sy dh start buat slow walk dan squat utk cptkan pembukaan.. tgk perut pun dh kebawah.. sy perlukan semangat dr mommy mommy semua..

38week, tak sabar nak jumpa bby
17 Balas

Mommyyyyy.. Be prepare.. Sy doakan mommy dimudahkan melahirkan. InshaAllah tanpa induce ubat a belon @ drip dll. Moga kelahiran bayi Allah permudahkan semudah mudahnya dengan cara bersalin normal. Banyakkn berdoa ye mommy. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

waaaa...thniah mommy..sy 36w...xsabar juga ni..sy pun pantang sdri ngan suami..ank first..sy dah cari resepi2 mknn pantang dan cari ilmu jaga baby sikit2..hihi...semoga dipermudahkan urusan kita ye mommy..😍

semoga dipermudahkan. Saya 38mggu 6 hari. 1st baby. Mcm xada tanda² lg....sy pun kadang konfius..tanda ke biasa² ni...moga semua dipermudahkan urusan 🥰🤗

Sy pun 38week 4hari , doc belum bagi lg surat serah diri ke hospital , cuma sy rasa sakit yg kerap , blum kluar lendir+darah lg

semoga dipermudahkan sis! sy 36weeks.. sy pun pantang sendiri je dengan suami..first baby.. doakan sy juga ya sis 😊

sme lah kite saye pown dh 38wk4hri dokter bagi tahu kalau beby tak keluar jugak dalam mase dekat ni 8/3 kene masuk wod

semoga dipermudahkan segala urusan momies💛 saya 36weeks n first baby☺️ doa kan saya jugak ye ❤️❤️❤️

terima kasih semua.. sy pun doakan semua selamat bersalin dan dipermudahkan.. Aamiin Allahuma Aamiin

saya pun dah 38week 2 days...tp takde tanda2 nak bersalin lagi...first baby...normal ke ye??

sabar saja sis saya 4 anak saya saya tiada yg jaga sendiri saja sis dengan bantuan suami la