nak tanya pengalaman..

saya nak tanya pengalaman ibu2 semua.. ada x ibu2 pernah mengalami pengalaman.. anak pertama bersalin normal.. anak kedua cser sbb bby complete breech.. then skrg bru pregnant balik stelah anak no 2 berusia 4 tahun..ada peluang x nak normal balik.. #bantusharing #pregnancy

2 Balas

Same la kite. Ank sulung norml. Ank no 2 ceaser. Skrg pregy blk setelh 7 tahun. Heheh nanti kna jumpa pakar. Xtaula. Biasa pakar akan tanya nak branak nrmal ke ceaser pastu dia akan tgk prut kita n luka ceaser kita ni cantik ke tak. Ni baru lagi 11week.

InsyaAllah ada sis...kakak sy sama macam sis...anak ketiga & keempat bersalin normal..yang penting sis sentiasa positif...