Komen untuk saya bacakan doa di Tanah suci

Assalamualaikum semua ibu-ibu, bakal-bakal ibu dan ttcians yang sedang menantikan zuriat sama seperti saya. Saya ttc 1 tahun lebih dan inshaa Allah minggu hadapan saya akan menunaikan ibadah umrah. So, saya berniat nak spend masa untuk bacakan doa-doa puan-puan semua kat sana nanti. Inshaa Allah. Jadi, anyone yang nak saya tolong bacakan doa boleh komen kat bawah. InshaaAllah. Sama2 kita doakan supaya Allah makbulkan doa kita. Doakan saya selamat pergi dan balik ye dan semoga ibadah umrah saya diterima oleh Allah SWT.

89 Balas

Assalamualaikum sis, saya tgh preggy 18w. Setakat ni dah tiga kali warded sb kguguran sblm ni & msa kandungan ini ad bleeding ketika 12w. Jadi tolong doakan saya ye.. Doakan utk sy Nor Adilah binti Mohd Yusof, semoga sihat dan kuat dan dipermudahkan bersalin bulan 12 nanti dan doakan juga semoga baby dlm kandungan saya sihat dan sempurna. Aamiin Terima ksh. Moga awak selamat pergi dan balik ya 😊

hi.. post awk bila yer? sbb takut awk dah balik umrah😅.. doakan sy semoga sy jd ibu dan isteri yg kuat.. sabar mengharungi ujian.. semoga suami sy sentiasa dimurahkan rezeki.. semoga suami sy sentiasa mendahului isteri dan anak dulu drpd org lain.. amiin.. semoga ank sy nur faiqa sumaira (6bulan) membesar dgn sihat.. pnjg umor.. jd anak yg solehah.. amiin.. semoga awk dpt bby nanti.. amiin..

waalaikumsalam. doakan saya norsahara nurdin dan muhamad firdaus dikurniakan zuriat. diberikan peluang mengandung dan bersalin dengan selamat. dalam setahun dah dua kali keguguran. ni perkahwinan saya kedua, anak sulung saya dah 9 tahun. doakan jugak anak sulung saya nur zahirah qairina dilindungi dan dipermudahkan urusan harian. terima kasih banyak dan semoga selamat pergi dan selamat balik.

Alhamdulillah, Semoga awak selamat pergi dan balik , semoga dpermudah segala urusan awak mengerja ibadah umrah d sana. Amiin. Doakan saya juga, doakan semoga dpermudahkan segala urusan saya bersalin nanti 30/8/23 nanti. Hb saya drop skg, nk kena drip ubt..ahad ni, lps tu 6hb lg sekali. 8/8 nt kena jumpa pakar dlu. sbb sy czer ank first. yg kedua ni, jarak dekat..berdebar sangat.. 🥺

Tolong doakan sy Nurhidayah Abdullaraman selamat melahirkan,,anak yg lahir sihat,sempurna fizikal dan mentalnya..dan semoga anak² Nurhidayah menjadi anak yg baik serta mendengar kata..doakan juga suami Nurhidayah dlancarkan rezekinya untuk menyara keluarga.. semoga Puan dan suami juga dkurniakan baby,,dlimpahkan rezeki dan dpermudahkan segala urusan.. terima kasih Puan ☺️

Assalamualaikum saya Jacyntha Florentius tengah pregnant 24w. Sebab ade sejarah keguguran sblum ni jadi saya sngat risau setiap hari. Doakan smoga anak dlam kandungan saya ni sihat and kuat smpai due and dipermudahkan urusan bersalin bulan november nanti. Aminnn. Saya juga doakan awak and smua ttc yg lain smoga cepat2 dpt zuriat juga dlam masa terdekat ni aminnn.

Salam puan, Mohon doakan saya Nurul Farhana Afiqah Binti Suhaimi dan Mohd Reza Bin Dollah Sajat dikurniakan rezeki cahaya mata yang sihat sempurna, diberikan kami sekeluarga kebahagiaan dunia akhirat, dilimpahkan rezeki yang berkah, dan dimudahkan urusan dunia akhirat. Semoga urusan puan sekeluarga disana nanti dimudahkan Allah SWT. Terima kasih banyak2 puan ❤️

semoga nur shuhada dan kandungan sihat serta kuat sampai masa bersalin. semoga diringankan morning sickness dan semoga harapan nur shuhada untuk mempunyai kembar termakbul. (thankyou sis yg menawarkan nak doa mummy2 dalam ni. semoga urusan sis selalu dipermudahkan, diberikan zuriat oleh allah tepat pada masanya dan selamat perjalanan pergi balik💕)

saya tengah pregnant anak ke4 tapi Ade history lahir anak premature yg no 3 .. mohon sis doa kan kandungan saya yg ni lahir nya cukup term .. x sanggup nak hadapi kelahiran x cukup bulan .. mohon doa kan saya Dan baby Selamat sampai cukup bulan jangkaan bersalin ea.. saya doa kan semoga sis dikurniakan anak yg soleh solehah aamiin ya rabbal alamin

Salam sis..tolong doakan sy Nor Syahaliyana Binti Saidin nanti dipermudahkan urusan bersalin anak kedua..dapat rezeki bersalin secara normal tanpa sebarang komplikasi..selamat keduanya ibu dan anak..dikurniakan bayi yg sihat sempurna..Semoga anak dalam kandungan ni menjadi anak yg penyejuk hati dan memudahkan..Aamin Ya Rabbal Alamin🤲🏻