Komen untuk saya bacakan doa di Tanah suci

Assalamualaikum semua ibu-ibu, bakal-bakal ibu dan ttcians yang sedang menantikan zuriat sama seperti saya. Saya ttc 1 tahun lebih dan inshaa Allah minggu hadapan saya akan menunaikan ibadah umrah. So, saya berniat nak spend masa untuk bacakan doa-doa puan-puan semua kat sana nanti. Inshaa Allah. Jadi, anyone yang nak saya tolong bacakan doa boleh komen kat bawah. InshaaAllah. Sama2 kita doakan supaya Allah makbulkan doa kita. Doakan saya selamat pergi dan balik ye dan semoga ibadah umrah saya diterima oleh Allah SWT.

89 Balas

Alhamdulillah Allah memberi peluang kepada awak untuk kesana. saya mohon doa ye. YaAllah doakan Nurshawati Zamzam selamat melahirkan anak pertamanya dan dimudahkan segala urusan. Berikan kesihatan yang baik kepada shawati dan anak yang bakal lahir pada bulan 8 ini. Semoga anak yang dilahirkan menjadi anak yang soleh dan solehah. Amin

Assalamualaikum sis. Tolong doakan semoga Nathasa binti Ariffin sekeluarga diberi kesihatan yg baik, dimurahkan rezeki, dipanjangkan usia, dipermudahkan segala urusan serta kurniakanlah Nathasa binti Ariffin dan Shamsul Annas bin Muhammad rezeki zuriat yg soleh den solehah dalam waktu yg terdekat ini. Amin Amin Ya Rabbal Alamin.

Assalamualaikum sis, sy nurul hidayah binti rahim minta tolong doakan supaya diberi zuriat dlm masa terdekat, sy dah ttc 3 tahun, saya dan suami dah usaha dan ikhtiar pelbagai cara. Semoga dgn asbab puan mendoakan kami, kami mendoakan puan pula untuk dipermudahkan urusan dan dibuka pintu rezeki seluas2 langit, insyaallah aaminn

assalamualaikum sis.. minta doakan saya sharifah nur ain dipermudahkan urusan bersalin bulan 9 nanti.. baby diberikan kesihatan yang baik.. suami sy dasuki dilimpahkan rezeki seperti air zamzam yang mengalir.. anak sulong sy nur dhia delisha membesar dengan sihat, dan menjadi anak solehah.. Aamiin. terima kasih puan.

assalamualaikum , sye kahwin dh dekat setahun .. sye dan suami nakkn zuriat .. family pun slalu tnye kdg rasa down sgt .. doakan kami suami isteri fiqah dan syed dipermudahkan urusan dan dikurniakan zuriat dari rahim sendri .. aamiin 🤲🏻 semoga perjalanan puan pergi dan balik dipermudahkn dan selamat ..

Assalamualaikum puan .. Mintak doakan supaya keluarga sy dimurahkan rezeki dan anak-anak sy membesar dgn sihat. Dan juga doakan supaya sy dan suami berada di dalam keredhaan Allah. Aminn .. terima kasih mendoakan sis . Moga umrah sis mabrur dan juga dimakbulkan juga doa2 sis utk dptkn zuriat… ☺️🌹

Assalamualaikum, Kalau awak masih di sana lagi. Tolong doakan untuk sy, sy masih awal pregnancy lagi. Doakan kandungan sy (nurul safinaz) sihat dan kuat sentiasa sampai la due bersalin nnt.. Aaminn Sy doakan buat smua ttc yang lain dikurniakan zuriat yg soleh solehah insyaAllah dalam masa terdekat

waalaikumusalam..doakan saya intan mastura binti darus dan bayi dalam kandungan sihat sehingga melahirkan dan lahir dengan sempurna sifat, comel, cantik, handsome, taat pada agama, penyejuk hati, dan memberi manfaat kepada ummah di luar sana..smoga urusan umrah puan berjalan dengan lancar ya.

Wsalam...doakan kandungan saya shat sempurna dan selamat sehingga bersalin dan menjadi ank yg soleh-solehah.....Alhamdulillah tahun ke 4 ttc diberi rezeki yang sangat besar...saya doakan sis dpermudahkn sgala urusan disana dan dikurniakan zuriat yamg soleh-solehah dalam masa terdekat.

waalaikumsalam terima kasih bagi peluang pada kami. doakan saya ummie ainna dan suami dikurniakan rezeki cahaya mata kedua tahun ini.. selepas anak sulung saya meninggal dalam perut 7 bulan lebih 🥹 .. semoga dipermudahkan urusan sis sepanjang menunaikan ibadah umrah .. aaamiinnn