BUNUH DIRI

salam hai , saya pregnant 8week , lately ni saya kerap stress sebab masalah family , masalahnitu ini , saya kadang asyik menangis je , saya rasa stress sangat sangat sampai satu tahap saya rasa saya nak bunuh diri . search kat google cara nak bunuh diri ?

2 Balas

biasa la pregnant ada yg mcm tu sikit2 stress...kalau dh trfkir benda mcm tu bnyakkan berdoa...atau pun p brsantai2 d pantai ke...nanti dh brsalin anak jd cerewet dan kuat merajuk klau slalu stress time pregnant...mcm anak sa...psal sa dlu pn mcm tu juga...hihi

4y ago

tu la bhayanya bila pregnant ne laki tak peduli...bila pregnant ne kdang ssah nak control emosi...paksa kita sndiri tenangkan fikiran...fkir positif je...klau bole jgn pendam2 prasaan...nanti sakitnya tuh di sini..😁

Astaghfirullah.. Sabar.. Kalau islam istifar balik... Sabar dan mohon pada Allah..

4y ago

hm saya cuba