Depresi menghantuiku

Saya mula give up dengan baby, rasa ingin bunuh diri sangat kuat walau dah on ubat2an. Saya rasa semua benda sangat sukar nak dibuat. Anak, kerja, diri, suami, keluarga.

2 Balas

kenapa macam tu puan.anak la yang buat kita kuat.sy tau puan kuat sangat.?puan pergi la berubat.cakap dengan suami.apa2 jangan pendam sorang2.kalau rasa puan tak boleh buat,tinggal kn saja dulu.rehatkan diri,kosongkan fikirkan.yang penting sentiasa positif❤️❤️❤️

tgl kn anak dkt suami. awk pergi dptkan rawatan dgn pakar. mintak jumpa psy. ubat keep on makan.